Uvjeti i odredbe

Uvod u Uvjete i odredbe

Ovi uvjeti i odredbe, sa svim potencijalnim izmjenama, odnose se na sve naše usluge koje su izravno ili neizravno (putem distributera) na raspolaganju na internetu, putem bilo kojeg mobilnog uređaja, e-pošte ili telefona. Pristupom, pregledavanjem i korištenjem naše (mobilne) stranice ili bilo koje od naših aplikacija, putem bilo koje platforme (u daljnjem tekstu zajedno: Platforma) i/ili ostvarenjem rezervacije, priznajete i slažete se da ste pročitali, razumjeli i složili se s uvjetima i odredbama navedenim niže (uključujući i izjavu o zaštiti privatnosti).

Ove su stranice, njihov sadržaj, infrastruktura i usluga online narudžbe koju pružamo na ovim stranicama i putem stranice u vlasništvu i pod rukovodstvom tvrtke OPG “Đidio DeValentinis”i na raspolaganju su samo za vašu osobnu, nekomercijalnu (u okviru odnosa između tvrtke i korisnika (B2C)) upotrebu u skladu s uvjetima i odredbama u nastavku. Odnos koji imamo s distributerima uređuje se u zasebnim uvjetima i odredbama kojima se uređuje i (odnos između tvrtki (B2B) komercijalni odnos koji imamo sa svakim distributerom. Svaki distributer djeluje na profesionalan način u suradnji s OPG “Đidio DeValentinis” kad je riječ o ustupanju proizvoda i/ili usluge na ili putem platforme. Molimo, imajte na umu da distributeri mogu imati, prijaviti i/ili zahtijevati (prihvaćanje) – uz uvjete i važne informacije dostupne na internetskoj stranici (dostava/slanje/provođenje/korištenje) – svoje vlastite uvjete i odredbe i pravila vezana uz korištenje, pristup i konzumaciju proizvoda (koji mogu uključivati određene napomene i ograničenja odgovornosti).

Linkovi na druge web stranice

Linkovi na druge web stranice ove stranice mogu vas odvesti izvan mreže našeg web mjesta. OPG “Đidio DeValentinis” ne snosi odgovornost za sadržaj, točnost ili funkciju tih stranica. Linkovi su dani u dobroj vjeri i OPG “DeValentinis” se ne smatra odgovornom za bilo kakve kasnije promjene na drugim web stranicama za koje smo dali link. Uključenje linkova na druge stranice ne označava potvrdu OPG “DeValentinis” . Preporučujemo da oprezno i pažljivo pročitate zakonske obavijesti i obavijesti o privatnosti na ostalim web stranicama koje posjećujete.

Jamstva i Demantiji

Korištenje ove web stranice je isključivo na vlastiti rizik.

Odgovornost

OPG “DeValentinis” i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz link na ovoj web stranici ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali.

OPG “DeValentinis” i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavati materijale i usluge dostupne na ovoj web stranici niti dostavljati povezane ispravke, nadopune ili objave. Svaki materijal dostupan na ovoj stranici podložan je promjeni bez obavijesti.
Nadalje, OPG “DeValentinis” ne prihvaća odgovornost za bilo koji gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti vaš kompjuter ili bilo koju drugu vašu imovinu kroz upotrebu, pristup ili skidanje bilo kojeg materijala s ove web stranice. Ukoliko odlučite skidati materijal s ove web stranice, činite to na vlastiti rizik.

Nedozvoljene radnje

Nedozvoljene su bilo kakve radnje koje OPG “DeValentinis” po svojoj ocijeni može smatrati neprimjerenima i/ili koje će biti ocijenjene kao nezakonit čin ili su zabranjene bilo kojim zakonom primjenjivim na ovu web stranicu, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

Bilo koji čin koji predstavlja povredu privatnosti (uključujući postavljanje privatnih informacija bez pristanka pojedinca) ili bilo kojeg drugog prava pojedinca.

Korištenje ove web stranice radi klevete ili optuživanja OPG “DeValentinis” , njenih zaposlenika, drugih pojedinaca ili bilo kakvo ponašanje na način da ugrožava reputaciju i dobro ime OPG “DeValentinis” .

Postavljanje datoteka koje sadrže viruse mogu prouzročiti štetu imovini OPG “DeValentinis” ili imovini pojedinca.
Vi i OPG “DeValentinis” se slažete da će se bilo kakav spor ili tužba vezana za upotrebu ove web stranice voditi na nadležnom sudu Republike Hrvatske.

Dopuna zakonske obavijesti

Zadržavamo pravo izmjena i ispravke ove obavijesti. Molimo vas da se uputite na ovu stranicu s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.